RU  UA

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Інфраструктура

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Сніг - снігом, а асфальт - за планом: у мережі показали "ноу-хау" комунальників у Києві

У Києві у понеділок, 20 грудня, коли місто засипало снігом, прямо по сніговому покриву комунальники вирішили вкласти асфальт.

Відповідне відео опублікував Telegram-канал KIEVMAP.

На записі видно, як водій катку утрамбовує ділянку нового асфальту на засніженій дорозі. При цьому від асфальту валить пара. Не зрозуміло, який результат очікується від такого ремонту.

Обережно! У відео ненормативна лексика!

Мер Києва Віталій Кличко сьогодні заявив, що після початку снігопаду на вулиці столиці вийшли близько 300 одиниць спецтехніки КП Київавтодор. При цьому він не поінформував, що частина їх зайнята укладанням асфальту. За його словами, дорожники обробляють протиожеледними засобами підйоми та спуски, вулиці з бруківки, мости, тротуари.

Варто зазначити, що діяльність столичних комунальників давно викликає сумніви щодо їх адекватності.

Раніше в мережі опублікували відео, де видно, як вони зібрали листя, а потім розкидали їх на зворотній дорозі. Цей випадок стався на Воскресенці у Дніпровському районі Києва.

Також "Апостроф" показав, як комунальник косив пісок замість трави за допомогою газонокосарки на Трухановому острові. Користувачі інтернет-мережі зазначали, що загадковий "косар" піску в столиці не самотній.