RU  UA

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Київ буде заливати дощами, піде сніг: синоптики дали детальний прогноз на тиждень

На поточному тижні погода в Києві не потішить мешканців столиці позитивними змінами - після періоду потепління знову очікується зниження температури, дощі, які перейдуть у сніг, і нічні морози.

Про це йдеться в повідомленні погодного ресурсу Sinoptik.ua.

Так, в понеділок, 15 березня, в Києві очікується похмура погода з температурою від +3 до +5 впродовж доби. У другій половині дня в столиці прогнозується дощ.

У вівторок, 16 березня, в столиці буде хмарно з проясненнями, однак дещо потепліє. Стовпчики термометрів покажуть до +9 градусів вдень і +4 градуси вночі. Опадів не очікується.

У середу, 17 березня, в Києві похолодає - вдень очікується лише +3 градуси, вночі стовпчики термометрів покажуть +1. Усю другу половину дня йтиме дрібний дощ.

У четвер, 18 березня, в столиці утримається прохолодна погода з температурою на рівні +3 градусів вдень і +1 вночі. Дощ, який розпочнеться вночі, перейде у другій половині дня у сніг.

У п'ятницю, 19 березня, в Києві буде хмарно і прохолодно - від +3 вдень до 0 градусів вночі. Зранку і вдень сніжитиме, в другій половині дня опади припиняться.

У суботу, 20 березня, в столиці очікується ясний день, однак стовпчики термометрів опустяться до мінусових значень: вдень - +1, вночі - 1 градус морозу. Опадів не очікується.

В неділю, 21 березня, синоптики прогнозують в Києві похмуру погоду. Вдень очікується +1 градус, вночі підморозить до -2 градусів. Опадів не очікується.

Як повідомляв "Апостроф", синоптики прогнозують, що весна в цьому році буде холодною, затяжною і з великою кількістю опадів. По-справжньому тепло буде тільки в травні.