RU  UA

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

У людей здають нерви: локдаун в Києві викликав транспортний колапс, відео

У Києві діє локдаун, через обмеження в роботі громадського транспорту в місті виник транспортний колапс, люди втрачають самоконтроль.

Відповідне відео опубліковано в Telegram-каналі "Київ Зараз".

На одному з маршрутів тролейбуса виник скандал між пасажирами і кондуктором.

Обережно! У відео присутня нецензурна лексика

"У Києві зараз твориться якесь божевілля в громадському транспорті. На зупинках стоїть поліція, люди не можуть нормально виїхати, у всіх здають нерви", - прокоментував відео автор публікації.

Відзначається, що якщо найближчим часом епідситуація з коронавірусом в столиці покращиться, жорсткі обмеження можуть зняти раніше 9 квітня.

На іншому відео, опублікованому в Telegram-каналі "Київ Оперативний", видно, що людина, якій, мабуть не вдалося сісти в трамвай, заважає його руху, повільно йдучи попереду по рейках.

Обережно! У відео присутня нецензурна лексика

"Люди продовжують скаженіти через обмеження по кількості пасажирів в громадському транспорті. Один з таких випадків вдалося зняти на Петра Запорожця, де чоловік, якого не пустили в салон в знак протесту почав просто йти по шляхах", - йдеться в описі відео.

Читайте також матеріал "Апострофа": У лісі вас ніхто не буде штрафувати - головні відповіді по носінню масок в "червоній зоні".