RU  UA

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Літні канікули 2021: чим зайняти дитину в Києві і де найкраще провести час разом

У школах Києва в кінці травня відзначили останній дзвоник. Перед дорослими стало питання: чим зайняти дитину на канікулах.

"Апостроф" розповідає, що можуть запропонувати батьки своєму чаду цього літа.

Літній підробіток

Влітку можна заробити грошей і купити собі ту річ, про яку давно мріяв. У Києві є безліч місць, де дитині від 14 років дозволяють заробити (з письмового дозволу батьків). Школярі можуть стати промоутерами, кур'єрами, допомагати на фестивалях і виставках, а також вигулювати собак.

Курси іноземної мови

У ці три місяці можна вдосконалити знання іноземної мови. Наприклад, діти можуть піти на курси або записатися в спецстудію. Там зазвичай не буває нудних викликів до дошки і навчають в ігровій формі.

Літні тематичні табори

У всіх великих містах України є гуртки для дітей по фотографії, музиці і т.д. Влітку вони організовують дитячі табори денного перебування, де школярі вивчають щось нове, спілкуються.

Волонтерство

Волонтерство - хороша ідея для літнього дозвілля. Волонтери потрібні в благодійних магазинах, притулках, зоопарках. Крім того, волонтери часто безкоштовно отримують доступ до додаткових можливостей, наприклад курсів по вивченню мов, походам та екскурсіях.

Майстер-класи

У вихідні в Києві організують різні фестивалі. На таких заходах зазвичай проводять різноманітні цікаві майстер-класи.

Басейн під відкритим небом

Басейн - хороша альтернатива морю. Наприклад, в Києві в торгових центрах, на ВДНГ або Гідропарку є прекрасні басейни. Діти нудьгувати не будуть.

Спортивні секції

Це відмінний час для занять спортом. У столиці з вибором проблем не буде. Так на неробство часу у дитини точно вже не залишиться.

Сімейний пікнік

У вихідні дні можна вибиратися на сімейні пікніки. А щоб не нудьгувати на природі - візьміть з собою велосипеди або набір для гри в пінг-понг.

Раніше "Апостроф" повідомляв, які заходи заплановані на червень в столиці.