RU  UA

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Куди піти і чим розважити дитину в Києві: найкращі ідеї на будь-який смак

У Києві багато місць, де діти можуть відчути себе щасливими, освоюючи нові професії, вивчаючи природничі науки і навіть спостерігаючи за підводною фауною.

"Апостроф" розповідає, де в Києві діти можуть корисно і весело провести час разом з батьками.

Музей популярної науки і техніки "Експеріментаніум"

Діти з головою поринуть у світ науки. Тут їх чекають головоломки і інтерактивні тренажери, знайомство з новітніми технологіями, маса експерементів і дослідження. У музеї дитина познайомиться з фізичними явищами і зрозуміє, як протікають хімічні реакції. Всього в музеї розташовані понад 300 інтерактивних експонатів.

Вартість відвідування: Для дітей до 3 років - безкоштовно, від 3 до 16 років - 175 гривень (вівторок - п'ятниця), 210 грн (вихідні та свята). Для дорослих - 190 гривень (вівторок - п'ятниця), 230 гривень (вихідні та свята). Передбачені знижки для пільговиків і при покупці сімейного квитка.

Графік роботи: з вівторка по п'ятницю з 9:30 до 19:00, субота та неділя.

Адреса: Київ, проспект Степана Бандери 6.

Дитячий розважальний центр "Кідланд"

Це масштабний, інтерактивний парк професій для дітей. Тут дитина зможе відчути себе дорослою, отримає цінні знання та навички. "Кідланд" - розважальна країна з власною економікою і банківською системою. Тут навіть передбачена власна грошова одиниця. У центрі налічується п'ятдесят ігрових станцій для дітей різних вікових категорій, включаючи пожежну частину, школу мистецтв і піци, салон краси і багато іншого.

Вартість відвідування: від 120 до 270 грн.

Графік роботи: З вівторка по п'ятницю "Кідланд" працює з 12:00 до 21:00, а в суботу та неділю - з 11:00 до 21:00.

Адреса: Київ, проспект Степана Бандери, будинок 34В (розважальний центр "Блокбастер", другий поверх)

Музей води

Тут можна почути грім, побачити, як з'являється блискавка, як йде дощ, як тануть льодовики і вивергається гейзер. Діти побачать величезних розмірів унітаз, експозицію "Кінотеатр мандрівника" з гігантським гротом і водоспадом.

Вартість відвідування: від 50- 60 гривень, для дітей у віці до шести років вхід безкоштовний.

Графік роботи: середа, четвер, п'ятниця - з 10:00 до 16:00, субота та неділя - з 10:00 до 17:00

Адреса: Київ, вулиця Михайла Грушевського, будинок 1В

Квест-кімнати "Пастка"

Дітей чекають пригоди в тематичних, наповнених таємницями, квест-кімнатах, таких як "Секрети Хорваргса", "6 почуття" і "Ілюзіоніст". Пригода почнеться з того, що гість виявиться в замкненій кімнаті. Йому потрібно буде з неї вибратися. Для цього слід відшукати підказки.

Вартість відвідування: від 400 до 700 гривень.

Графік роботи: з понеділка по вівторок з 09:30 до 00:00

Адреса: Київ, вулиця Анни Ахматової, будинок 3

Батутний комплекс Sky park

Столичний батутними комплекс Sky park - один з найбільших в Європі площею понад 100 кв / м. Тут діти зможуть не тільки вдосталь пострибати, а й повчитися трюкам. Там є лабіринт і поролонова яма, зону для дітей до 6 років і тарзанка, а також гойдалки, Sky-кафе, піцерія і кондитерська.

Вартість відвідування: з понеділка по четвер ціна безлімітного квитка складе 120 гривень, а в з п'ятниці по неділю - 150 гривень. Вхід для батьків є безкоштовним.

Графік роботи: з 10:00 до 21:00

Адреси: Київ, Оболонський проспект, будинок 21Б. Київ, вулиця Закревського, будинок 61/2

Океанаріум "Морська казка"

Тут живуть кровожерливі крокодили і піраньї-хижаки, скати та інші істоти, що мешкають як в прісній, так і морській воді. Батьки і діти можуть відвідати підводний тунель, який розташований на глибині двох метрів. Гості побачать басейн з рибками-немо, а також медуз і мурен, морських коників, зелену морську черепаху, рибу-камінь і рибу-собаку. Можна потрапити на шоу годування акул.

Вартість відвідування: для дітей до трьох років вхід безкоштовний. Дитячий квиток (від 3 до 13 років) коштує 150 гривень. Ціна дорослого квитка - 180 гривень.

Графік роботи: з понеділка по неділю з 10:00 до 19:30

Адреса: Київ, вулиця Малишка, будинок 3 (торговий центр "Дитячий Світ", нульовий поверх).

Раніше "Апостроф" повідомляв, як відправити дитину в в табір на літні канікули 2021 Києві .