RU  UA

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Де в Києві можна відпочити на природі і посмажити шашлики: список місць

У Києві можна не тільки з комфортом відпочити на пляжах, але й влаштувати пікнік - для цього в столиці є багато красивих і облаштованих місць.

"Апостроф" розповідає, де в Києві можна відпочити на природі і посмажити шашлики.

Парк Феофанія

У гарній історичній місцевості в Голосіївському районі Києва на вулиці Академіка Лебедєва, 32 розташований парк "Феофанія" з каскадом мальовничих озер. Парк розкинувся між пагорбами, що захищає його від сильного вітру. На території є прогулянкові доріжки і зони відпочинку як для дітей так і для великих галасливих компаній.

Парк Перемога

Ще з дня свого відкриття в 1965 році цей парк, розташований в Дніпровському районі Києва, поруч з метро "Дарниця", став одним з улюблених місць для відпочинку у жителів столиці. Там є облагороджене озеро і сосновий ліс. При цьому є і містечко атракціонів, спортивні та дитячі майданчики. Для любителів посмажити шашлики обладнані спеціальні місця. Є можливість взяти на прокат човен або катамаран.

Голосіївський парк

"Голосіївський парк імені Максима Рильського" в південній частині столиці - одна з найбільших територій відпочинку в Києві. Там є озера і облаштовані місця для відпочинку, а також ресторани. Шашлики можна посмажити, орендувавши облаштовані альтанки з мангалами, дрова і вугілля можна купити на місці.

Парк Партизанської слави

Ландшафтний парк розкинувся між вулицями Тростянецькою і Славгородською в Дарницькому районі. В ході реконструкції там встановили п'ять арок-фонтанів, облаштували зони відпочинку як для дорослих так і для маленьких відвідувачів. У парку є бювет з павільйоном. Прогулянкові доріжки в'ються навколо озера, встановлені лавки та урни, є туалет.

Читайте також матеріал "Апострофа": Погладить страуса, погодувати лева і покупатися в каньйоні: куди відправиться з Києва на вихідні.