RU  UA

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Спека зі зливами та грозами: синоптики розповіли про погоду в Києві в першу декаду липня

До Києва знову повернеться спека, не дивлячись на періодичні зливи і грози. На початку липня температура повітря досягне 28 градусів тепла.

Про це свідчать дані сайту Sinoptik.

У четвер, 1 липня, хмарна погода буде триматися в Києві до самого вечора. Увечері, можливо, пройде невеликий дощ. Синоптики прогнозують випадання граду і шквальний вітер.

У п'ятницю, 2 липня, протягом всього дня буде стояти хмарна погода. Нічний дощ c грозою до ранку затихне. Вдень очікується дощ, який буде йти до самого вечора.

У суботу, 3 липня, ясне ранкове небо затягнеться хмарами у середині дня та погода буде похмурою до самого вечора. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дощ, який до вечора повинен закінчитися.

У неділю, 4 липня, в Києві хмар на небі не буде тільки в досвітні години, а з ранку й до самого вечора збережеться похмура погода. У другій половині дня очікується невеликий дощ, який буде йти до самого вечора.

У понеділок, 5 липня, протягом всього дня буде стояти хмарна погода. Вранці та вдень очікується невеликий дощ, ближче до вечора йому на зміну прийде дощ c грозою.

У вівторок, 6 липня, хмарна погода буде триматися в Києві до самого вечора. Протягом усього дня очікується невеликий дощ.

У середу, 7 липня, хмарна погода очікується вранці та вдень, а ввечері небо проясниться. Днем, можливо, пройде невеликий дощ, але він закінчиться ще до настання вечора.

У четвер, 8 липня, весь день буде триматися ясна погода. Без опадів.

У п'ятницю, 9 липня, ясна погода буде спостерігатися протягом усього дня. Без опадів.

У суботу, 10 липня, хмари, які з'являться в Києві вдень, протримаються недовго, ввечері очікується ясна погода. Без опадів.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Одесу накрили зливи з грозами, над містом помітили смерч.