RU  UA

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

У Києві знову потеплішає та зарядять дощі: погодинний прогноз погоди

У понеділок, 3 січня, у Києві та Київській області прогнозують "плюсові" температури вдень, але у другій половині дня йтиме дощ.

Про це свідчать дані The Weather Channel.

Вранці погода у Києві буде сухою, незважаючи на вечірній сніг та нічну зливу. Близько опівдня повітря прогріється до 7 °C, але після 14:00 температура знизиться. З 15:00 у Києві почнеться дощ, який лише посилиться надвечір. Вранці та вдень можливі сильні пориви вітру.

Погода в Києві 3 січня - прогноз по годинах Фото: скрін з сайту The Weather Channel

Увечері дощ перетвориться на затяжну зливу. Пікові опади очікуються приблизно о 20:00. Незважаючи на похмуру погоду, цього дня у Києві не прогнозують морози - навіть опівночі середня температура буде вищою за 0 °C.

Погода у Києві сьогодні - погодинний прогноз

На Київщині, як і в столиці, йтиме дощ. Зокрема, сильні опади очікуються у Чорнобилі, Тетереві, Вишгороді, Борисполі, Фастові, Баришівці, Яготині, Миронівці, Білій Церкві та Києві. За даними метеостанції, сьогодні не буде снігу як у столиці, так і області.

При цьому, як повідомляють на сайті "Укргідрометцентру", вночі на Київщині будуть морози.

Прогноз погоди у Києві та області 31 грудня Фото: скрін з сайту Укргідрометцентру

Раніше "Апостроф" повідомляв, що після морозів, які прогнозували синоптики до самого Різдва, в Україні, навпаки, починаючи з понеділка, 3 січня, температура повітря лише зростатиме.