RU  UA

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Місто

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

На Київ після снігопаду очікує різке похолодання - вдарить до -15 градусів

У Києві шляховики продовжують розчищати вулиці від снігу, який випав 9 січня. Найближчими днями на столицю чекає різке похолодання - стовпчики термометрів ночами показуватимуть до -15 градусів.

Про це повідомляється на сайті КМДА.

За даними УК "Київавтодор", з вечора на дорогах, мостах та тротуарах столиці працюють 345 одиниць спецтехніки. Серед них 121 одиниця – для очищення тротуарів та велодоріжок. Крім того, вулиці Києва розчищають 52 бригади з ручного прибирання снігу, до яких входить 330 працівників.

"Після снігопадів у столиці очікується різке зниження температури. Вночі позначки термометрів сягатимуть -15°C", - попередили у КМДА.

Як повідомляв "Апостроф", 10 січня на більшій частині території України буде без істотних опадів, виняток становитимуть Донецька, Луганська та Харківська області. Місцями очікується туман, синоптики попереджають про ожеледь на дорогах.

А ось з 11 січня в Україні очікується похолодання, у північних та західних областях України денна температура становитиме –9 градусів, а вночі похолодає до –14. У решті регіонів країни середня температура становитиме від -3 до -10 градусів.