RU  UA

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

У Києві продовжує підвищуватися рівень води: в яких районах найбільша небезпека

У Києві, жителі якого потерпають від весняного водопілля, за останню добу знову підвищився рівень води у Дніпрі. Через "велику воду" затопленими залишаються райони на лівому березі столиці.

Про це повідомили в Київській міській військовій адміністрації у своєму офіційному Telegram-каналі.

Станом на ранок 29 квітня у столиці біля мосту "Метро" рівень води піднявся і становить 9296 см. В Києві оголошено І (жовтий) рівень небезпечності.

Читайте: Чи буде паводок у Києві ще масштабніший: прогноз синоптика

"Коливання рівня води останніми днями має незначну амплітуду - в порівнянні з попередньою добою рівень водопілля в межах столиці збільшився на 5 см. Рівень небезпеки гідрологічних явищ залишається – І (жовтий). На даний момент по місту Києву не зафіксовано аварійних підтоплень. До критичного рівню води ще понад 1 м", - зазначили в КМВА.

Поряд з цим, в адміністрації міста додали, що продовжується підтоплення заплави шаром близько понад 25 см. Йдеться про острови у парку "Муромець", "Гідропарк", на Трухановому остріві, у Галерній затоці, у Корчуватому, затоплено деякі приватні ділянки в районі Осокорків.

Нагадаємо, у Деснянському районі Києва затопило парк "Муромець", який у квітні відкрили вперше з початку повномасштабної війни.

  • Вас може зацікавити:

Залиті водою альтанки, парковки і бари. Фоторепортаж з затопленого парку "Муромець" у Києві

"Потоп" у Києві. Фоторепортаж з навчань рятувальників з використанням катерів та аероглайдерів

Винна війна: чи загрожує Києву затоплення і як із цим боротися