RU  UA

Вівторок, 1 жовтня
  • НБУ:USD 40.90
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.90
Місто

Новини

1 жовтня

Всі новини

У Києві відкрили сквер Героїв-прикордонників та меморіальну скульптуру «Небесний дозор»

Мер Києва Віталій Кличко та голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко відкрили у Києві меморіал «Небесний дозор» у пам'ять про бійців 10-го мобільного прикордонного загону «Дозор».

Про це Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«В День Захисників та Захисниць України, разом з головою Державної прикордонної служби України Сергієм Дейнекою відкрили у Дарницькому районі столиці, в новоствореному сквері Героїв-прикордонників, меморіальну скульптуру «Небесний дозор». На знак шани та пам’яті загиблих Героїв 10-го мобільного прикордонного загону «Дозор», - написав Віталій Кличко.

Мер Києва зазначив, що меморіал та сквер створили за підтримки меценатів.

Кличко також висловив вдячність захисникам за їхній подвиг.

«Уже 11-й рік наші бійці протистоять російському злу і агресії. Українці б’ються за свою вільну та незалежну державу. Ми не здамося, як би складно не було. Справжня сила – тільки в єднанні нації, її зосередженості на головній меті. Дякую кожному Захиснику та Захисниці України! Честь і слава нашим військовим! Вічна памʼять полеглим Героям!» - підкреслив Віталій Кличко.

Нещодавно, в День пам'яті Захисників України, в Києві відкрили Меморіальні монументи загиблим киянам-Захисникам і Захисницям на двох міських кладовищах – Лісовому та Берковецькому. Меморіали встановлені біля алей почесних поховань українських воїнів.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: КиївМісто
Теги: