RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

"Відрубати б руки": у Києві спритний кишеньковий злодій потрапив на відео, в соцмережах хвиля гніву

У житловому масиві в Дарницькому районі української столиці камери спостереження зафіксували кишенькового злодія, який витягнув гаманець у жінки, яка входила в супермакрет.

Відео цього епізоду, опубліковане на Facebook-сторінці "Позняки Осокорки Харківський", викликало шквал обурення у користувачів мережі.

Як видно на знятих кадрах, за жінкою, яка йшла в супермаркет, слідують двоє молодих хлопців, один з яких підійшов до неї впритул, коли вона була біля входу. Вдаючи, що притримує двері, злодій витягнув з кишені у жінки гаманець, після чого разом напарником, який його страхував, швидко зник з місця крадіжки.


У підписі до відео уточнили, що цей інцидент стався в житловому масиві "Патріотика", де таке трапляється нерідко.

Користувачі мережі обурилися нахабним діям кишенькових злодіїв, запропонувавши для них суворе покарання.

"Таким мерзотникам треба руки відрубувати, вони їм все одно не стануть в нагоді в житті. Вони ніде нормально не будуть. Це непотрібне сміття суспільства", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Дарницькому районі Києва молодий грабіжник, якого на вулиці страхував напарник, увійшов в приміщення вуличного кафе і з барної стійки вкрав банку з чайовими. Вагітна барістка, яка в цей час займалася прибиранням, погналася за зловмисником.