RU  UA

У Києві горе-грабіжник викрав машину, але щось пішло не за планом

У Києві сталося зухвале викрадення автомобіля. Зловмисник приїхав оглянути машину, яку виставили на продаж, та вкрав її.

Подробиці - у сюжеті Апостроф News о 10:00 на Апостроф TV.

До правоохоронців звернувся 19-річний хлопець і повідомив, що виклав оголошення про продаж свого авто. Йому зателефонував чоловік і домовився про зустріч, щоб подивитися автівку.

Під час пробної поїздки покупець дістав пістолет та почав погрожувати хлопцеві, після чого і викрав авто. Утім далеко зловмисник не заїхав. Машина зламалася дорогою, тож крадій її залишив.

Поліцейські затримали чоловіка за місцем його проживання. Викрадачу загрожує до 12 років ув'язнення з конфіскацією майна.

"У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники поліції за силової підтримки бійців полку поліції особливого призначення затримали раніше не судимого 41-річного уродженця Київської області. За місцем проживання фігуранта слідчі виявили два пневматичних пістолети та мобільні телефони, якими він користувався", - розповіла заступниця начальника відділу комунікацій ГУНП у м. Київ Юлія Гірдвіліс.