RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Викрасти за 60 секунд: на відео потрапила зухвала крадіжка авто з-під носа власника

У Великій Британії в місті Уілленхолл, 30 жовтня, злодії в масках менше ніж за хвилину викрали автомобіль Nissan за 17 тисяч фунтів стерлінгів (близько 22 тисяч доларів).

Відповідне відео опубліковано на YouTube-каналі News Flare.

Дії викрадачів потрапили на запис камер відеоспостереження.

На кадрах видно, що автовикрадачі скористалися ретранслятором для сканування брелока для ключів через вхідні двері будинку.

Злодії діяли в парі - один з них стояв біля машини з передавачем, а інший розташувався біля будинку господарів автомобіля з пристроєм, який приймає сигнал від електронного ключа.

Як повідомляв "Апостроф", 19 жовтня в Харкові викрали автомобіль Toyota Land Cruiser Prado 2019 року випуску. Така машина в Україні на сайтах продається за ціною в середньому 50 тисяч доларів (близько 1 млн 400 тисяч гривень).

Також повідомлялося, що мешканка австралійського міста Канберра, радіоведуча Аннабель Бретт, прокинулася о 6:20 ранку від тривожного сигналу її смартфона - з-під будинку викрадали її Tesla Model 3 вартістю $ 70 тисяч. Але викрасти сучасну машину вже куди складніше, адже у власників є маса корисних фішок, про які варто пам'ятати зловмисникам.