RU  UA

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

У Києві від коронавірусу помер відомий український продюсер: в мережі хвиля скорботи

У Києві від коронавірусу помер колишній генеральний продюсер Першого каналу і виконавчий директор Freedom Hall Олександр Сірий.

Про смерть повідомили в Facebook його друзі.

"Covid... Боже... Саня... у мене шок.. як так... Спи спокійно Друг... слів нема...", - написала продюсерка Олена Мозгова.

Олександр Сірий народився 18 вересня 1962 року у Львові. Закінчив Львівську музичної десятирічки ім. С. Крушельницької, Донецьку державну консерваторію ім. С. Прокоф'єва.

На його рахунку такі проекти, як Алекса, юна виконавиця Ассоль, Женя Анішко, Христина Коц-Готліб, Поля Франц, Do-ping, Юля Лотоцька, Поліна, Man Sound, Мар'яна, Ігор Закус, Саша Дюма. У 2007 році його компанія ICMG організувала шоу знаменитого джазового музиканта Маркуса Міллера. У 2006 році в рамках фестивалю "Dо#Dж" Олександр Сірий привозив в Україну легендарні колективи The Manhattan Transfer і Take 6.

Довгі роки Олександр був режисером Міжнародного легкоатлетичного турніру "Zepter - Зірки жердини".

Як повідомляв "Апостроф", в лікарні Києва в результаті ускладнень від коронавірусу померла багатодітна мати, співзасновниця дитячого будинку сімейного типу Діана Родікова-Єрмакова. За тиждень до цього через коронавірус пішов з життя її чоловік, 44-річний Володимир Родіков. Сиротами залишилися 12 дітей подружжя.