RU  UA

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

У Києві конфлікт через жінку завершився стріляниною - на місце примчали "копи": фото

У Києві між двома чоловіками виник конфлікт через жінку. Один з них дістав зброю і кілька разів вистрілив в суперника. Його затримала патрульна поліція, а потерпілого госпіталізували.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Інцидент стався на вулиці Волгоградській у Солом'янському районі. Прибувши на місце події, поліцейські з'ясували, що між 33-річним потерпілим та його товаришем виник конфлікт через ревнощі до жінки. Правопорушник дістав пістолет, кілька разів вистрілив в бік опонента і зник.

"Отримавши прикмети нападника, співробітники поліції обстежили прилеглу територію і неподалік від місця скоєння правопорушення помітили чоловіка, схожого за описом. Його зупинили для перевірки і під час поверхневого огляду виявили у нього предмет, схожий на травматичний пістолет", - йдеться в повідомленні.

На місці події виявили пістолет і гільзу, які в подальшому будуть направлені на експертизу. Фігуранта затримали в порядку ст. 208 КК України. Затриманий - місцевий житель, 1974 року народження.

Розпочато досудове розслідування по ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в мікрорайоні Києва Софіївська Борщагівка жінка у дворі будинку, де перебували співробітники поліції, з невідомих причин накинулася на одного з поліцейських з мітлою.