RU  UA

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Під Києвом чоловік по-звірячому вбив кохану через суперечку навколо політики: фото

Правоохоронці Київщини затримали чоловіка, що вбив жінку, з якою мав стосунки у селі Петропавлівська Борщагівка. Чоловік неодноразово бив її, у тому числі на політичному підґрунті.

Про це повідомив Відділ комунікації поліції Київської області.

Підозрюваний у вбивстві своєї коханоїФото: Нацполіція

Про смерть своєї 51-річної матері поінформував поліцію її син. Він дізнався від сусідки, що його мати не виходить на зв’язок, тому приїхав до неї. Коли він зайшов у квартиру, то побачив вже мертву матір.

Як встановили поліцейські, жінку вбили. Сусідка розповіла, що потерпіла впродовж багатьох років перебувала у близьких стосунках з чоловіком з Києва, і він неодноразово бив її. За декілька днів до смерті жінки, сусідка при спілкуванні помітила у неї на обличчі численні гематоми. Померла тоді сказала, що посварилися з коханим на політичному підґрунті.

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві Фото: Нацполіція

Правоохоронці встановили цього чоловіка та затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Підозрюваним виявився 56-річний житель столиці. За даним фактом відкрито кримінальне правопорушення за ч. 1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Йому загрожує ув‘язнення від 7 до 15 років.

Наразі вирішується питання про повідомлення йому підозри, а запобіжний захід обере суд.

Раніше "Апостроф" повідомляв у Києві 39-річний чоловік з психічним розладом жорстоко вбив і розчленував свою матір, а останки закопав в лісі. Він стверджує, що це був самозахист і нібито мати над ним знущалася.