RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

У Києві мотоцикліст потрапив під колеса авто - на Кільцевій величезний затор: відео

У Києві у неділю, 16 травня, на Кільцевій дорозі мотоцикліст зіткнувся із автомобілем Lexus та потрапив під колеса іншої автівки Renault Logan.

Про це інформують Telegram-канали "Київ оперативний" та "Вартові Еспресо".

Як зазначають свідки, у ДТП постраждали дві автівки та скутер.

Lexus їхав по Кільцевій дорозі в напрямку проспекту Перемоги. Водій розповіла, що її нібито підрізали і вона мусила різко загальмувати.

"Позаду неї їхав чоловік на моторолері, який врізався в задню частину Lexus і впав. За попередніми даними, після цього його переїхав Renault Logan. Водія двоколісного ушпиталили у важкому стані. На місці працює слідчо-оперативна група, яка і встановить обставини ДТП", - йдеться у повідомленні "Вартові Еспресо".

А канал "Київ оперативний" зазначає, що саме водійка Lexus підрізала скутер, через що водій потрапив під колеса вже автомобіля Volkswagen. Також повідомляється, що на місце ДТП утворився величезний затор.

"На Кільцевій дорозі сталася ДТП із потерпілим: за інформацією свідків - водій Lexus підрізав мотоцикліста, той впав, а Volkswagen - наїхав на нього. Зараз на місці працюють лікарі та правоохоронці. Величезний затор", - йдеться в іншій публікації.

Раніше ми розповідали, що пішохід потрапив під колеса автомобіля у Києві.