RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Києві патрульний у всіх на очах вдарив підлітка: відео розгнівало мережі

У Києві на вулиці Вишгородській у компанії підлітків стався конфлікт з чоловіком, який косив траву. На місце викликали поліцію, яка застосувала силу до одного з підлітків.

Про це повідомляє "Типовий Київ" в Facebook.

Інцидент стався 15 травня.

"За словами очевидців, підлітки компанією сиділи слухали музику. Вони стали на заваді чоловікові, який косив траву. Він представився співробітником станції та наказав вимкнути колонку, підлітки відмовилися. Зав'язалася перепалка, чоловік почав погрожувати облити їх бензином та підпалити!! Вирвав колонку і сумку з особистими речами у 14-річної дівчини, а хлопця закрив у своїй машині та викликав поліцію. Копи, що приїхали на виклик, одразу почали застосовувати грубу фізичну силу до неповнолітніх. Так, ми не бачили початок інциденту, але підліток на відео не чинив опору, однак поліцейський Радченко Дмитро Миколайович все одно завдав йому удару в голову", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що поліцейським заборонено застосовувати фізичну силу, зброю і спецзасоби до неповнолітніх, вагітних жінок і літніх людей без видимої загрози життю або здоров'ю поліцейському або людям навколо.

У поліції повідомили, що розпочато службове розслідування.

Пізніше в мережі з'явилося повне відео, на якому видно, як поліцейський щось підкидає хлопцю.

Як повідомляв "Апостроф", поліцейський з Дніпропетровської області заявив, що його побили колеги по службі, щоб перешкодити поїздці до Києва, де він збирався розповісти про порушення в обласному управлінні патрульної поліції.