RU  UA

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

У Києві посеред вулиці забив потужний гейзер, постраждало безліч авто: фото і відео

У четвер, 20 травня, в Києві стався прорив магістралі теплопостачання - з-під землі забив потужний гейзер води. Внаслідок аварії було пошкоджено десятки автомобілів.

Про це йдеться в повідомленні Telegram-каналу "Киев Оперативный".

Аварія сталася о 14:48 на проспекті Голосіївському, 3. Струмінь води під високим тиском піднявся на десятки метрів уверх, під час аварії водою пошкоджено автівки, що стояли на стоянці поряд - в них вибило вікна.

"Вода в трубопроводі перебувала під тиском, через що в результаті пориву утворився струмінь і відбувся провал асфальту. Пошкодження виявлене під час гідравлічних випробувань тепломереж у зоні обслуговування ТЕЦ-5", - прокоментували інцидент в КМДА.

Комунальники "Київтеплоенерго" перекрили подачу теплоносія і розпочали ремонтні роботи.

"Пошкоджений трубопровід експлуатується з 1978 року (43 роки). Теплові мережі випробовують на гідравлічну міцність та щільність, щоб своєчасно виявити "слабкі" місця трубопроводів і зменшити рівень аварійності під час старту наступного опалювального сезону", - додали в КМДА.

Додамо, що через прорив трубопроводу сотні киян залишилися без гарячого водопостачання.

Як повідомляв "Апостроф", днями вода в річці Либідь в місті Києва набула їдкого жовтого кольору через потрапляння у водойму забруднених стічних вод.