RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Гучна справа про розбещення дівчаток: з'явилися нові деталі по відомому київському фотографу

Поліція Київської області завершила досудове розслідування щодо скандально фотографа Олександра Ктиторчука, якого звинуватили гвалтуванні та розбещенні неповновлітніх.

Про це повідомляє пресслужба поліція області.

Скеровано до суду обвинувальний акт стосовноОлександра Ктиторчука у справі про розбещення неповнолітніх. Його підозрюють у вчиненні розпусних дій та ґвалтуванні неповнолітніх та малолітніх дівчат.

Нагадаємо, в листопаді 2020 року правоохоронці затримали у власній фотостудії 56-річного мешканця міста Вишневе. Як заявило слідство, чоловік упродовж кількох років вчиняв розпусні дії відносно 17-річної дівчини та інших малолітніх дівчат на території столиціта області.

15-річну киянку він підвіз на автівці до Обухівщини, де в салоні схилив її до дій сексуального характеру. Його також звинувачують у зйомці порнографічних матеріалів.

Колишньому фотографу повідомили про підозру за ч.3, ч. 4 ст. 152 (зґвалтування) , за ч.1 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) КК. За скоєне чоловіку загрожує до 15 років ув’язнення.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у Київській області співробітники Кіберполіції виявили факти поширення в мережі дитячої порнографії. Як виявилося цим бізнесом займався батько двох неповнолітніх дочок, який використовував їх як "моделей" для порно