RU  UA

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Шахрайки в "сутанах": в мережі показали фото псевдомонахінь, затриманих в Києві

Поліцейські Київщини викрили псевдомонахинь, які обкрадали громадян.

Про це повідомляє "Київ оперативний".

До поліції зателефонувала 70-річна мешканка села Зелений Яр та повідомила, що її ошукали. До пенсіонерки завітала група невідомих жінок, які представились служителями монастиря. Зловмисниці запевнили бабусю, що їй "пороблено" та запропонували допомогти за грошову винагороду. Шахраї забрали у старенької 5000 євро, 1000 доларів та зникли.

Поліція провела низку оперативно-розшукових заходів та встановила особи "монахинь". Однією із фігуранток виявилась 50-річна уродженка Сумщини, яка вже була судима за вчинення шахрайств. Шахрайку затримали у порядку ст. 208 КПК України.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 190 (Шахрайство) КК України. Зловмисників чекає штраф від трьох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк від одного до двох років, або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що злодійку-рекордсменку "на гарячому" затримали поліцейські Київщини після чергової спроби привласнити золото та цінності. Жінка обчищала підприємців в столиці, на Київщині та по всій Україні.