RU  UA

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Вибух у будинку під Києвом: число загиблих продовжує зростати

В результаті вибуху газу та пожежі, що виникла в багатоквартирному житловому будинку в с. Білогородка Бучанського району під Києвом загинули вже двоє людей. Другим загиблим також виявився чоловік.

Про це повідомляє Telegram-канал "Сьогодні".

За даними ДСНС Київської області, пожежу було локалізована о 16:28, а о 19:03 - ліквідовано. Від ДСНС було залучено 62 людини особового складу і 15 одиниць техніки.

Нагадаємо, що на третьому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку в Білогородці стався вибух з подальшим горінням. Постраждали вісім осіб, серед них - 13-річна дитина, стан якої важкий.

При пожежі займання перекинулося на 4-й і 5-й поверхи, а також дах будівлі, тому довелося евакуювати близько 40 осіб. частина з них змогла залишитися у родичів або знайомих. Для інших в місцевому будинку культури був облаштований центр допомоги і місце для ночівлі.

Нагадаємо, що рівно рік тому 21 червня 2020 на житловому масиві Позняки в Дарницькому районі столиці вибухнув газ в десятиповерховому будинку. Аварія сталася за адресою: вулиця Соломії Крушельницької, 1/5. В результаті обрушилися перекриття між четвертим, п'ятим, шостим і сьомим поверхами. Тоді загинуло п'ятеро чоловік.