RU  UA

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Заманюють знижками: жителів Києва попередили про нову аферу шахраїв

В Києві шахраї обманюють людей за новою схемою, пропонуючи їм знижки на заміну вікон.

Про це повідомляє пресслужба Департаменту житлово-комунальної інфрастуктури.

Шахраї розташували оголошення про знижки на заміну вікон у житлових будинках. При цьому оновлення вікон має відбуватися за программою "соціально-економічного розвитку міста".

"Ми отримали ці фото від киянки, яка повідомила, що такі оголошення розміщені на дошці оголошень їхнього будинку і поцікавилась чи дійсно здійснюється заміна квартирних вікон та балконів, а також вхідних дверей у квартири за програмою економічного розвитку міста".

За даними департаменту, у місті Києві діє програма економічного і соціального розвитку на 2021 – 2023 роки, але в рамках цієї програми не здійснюється і не може здійснюватись заміна квартирних вікон, балконів та вхідних дверей у квартири, адже це є власність власників квартир і спрямовувати бюджетні кошти на такі роботи не можна.

"У структурі виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) немає ніякого такого Інформбюро. Спеціальної льготної програми за якою б здійснювались зазначені роботи, у місті не існує.", - додають у департаменті.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у Києві викрили жебрака-обманщика.