RU  UA

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Немає нічого святого: у Києві відомий блогер відзначився цинічною витівкою з дитиною, відео

У Києві блогер подарував дитині на вулиці айфон, знявши на камеру свій "геройський" вчинок, а потім вимкнув запис і почав забирати телефон у дівчинки. Вона була його фанаткою.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

За словами мами, блогер подарував дитині телефон і продемонстрував це своїм передплатників. Коли камера вимкнулася, він запропонував мамі 2 тисячі грн за мовчання і почав забирати телефон у маленькій фанатки.

"Моя дочка постійно його дивиться в TikTok, розповідає історії всім друзям і тут він підійшов до нас на вулиці. Ви уявляєте наскільки вона була рада бачити наживо свого кумира? Він подарував подарунок - айфон! Вона так сильно зраділа, звичайно. Він знімав це все на відео, а потім вимкнули камеру і він почав забирати подарунок і пропонувати 2 тисячі гривень, щоб ми нікому про це не говорили ", - пише мама дитини.

Як розповіла мама, зараз дівчинка в розпачі і дуже засмучена. Неясно, чому блогер не попередив дитини і маму перед початком запису ролика, заплативши їм ті ж самі 2 тисячі грн.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Оболонському районі Києва помітили чоловіка, який заліз на сигнальну вишку багатоповерхівки, щоб "заселфіться".