RU  UA

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

В аеропорту холодно і голодно: українські туристи розповіли про масові збої в рейсах Бориспіль-Анталія

У четвер, 1 липня, в Міжнародному аеропорту "Бориспіль" в Києві затримали рейси до Анталії. За словами пасажирів, їх утримують в неприйнятних умовах, а також нічого не повідомляють про причини і терміни вирішення проблеми.

Про це пасажири відкладених рейсів повідомили на сторінці аеропорту в соцмережах.

"Наш рейс перенесений з 2:00 на (сподіваємося) 14:00. Холодно і голодно. Представники незрозуміло кого годують нас 1 баночкою чіпсів Прінґлз, булочкою і водичкою. Температура повітря, завдяки потужній роботі системи кондиціонування, градусів 15. Пледи видали дітям, але навіть не всім. Доводиться ділити один плед між своєю дитиною і дитиною, яка спить на сусідному кріслі. Про себе вже й згадувати не доводиться, хоча я теж людина і у мене є елементарні потреби: поїсти, поспати, але не мерзнути! Залишається тільки сподіватися, щоб наші діти приїхали на відпочинок здоровими ", - пише Вікторія Мигас в соцмережах.

"Те ж саме відбувається: в Анталію виліт затримувався з 6.50 до 21.00, а зараз перенесено на завтра, пасажири пройшли митницю контроль, і ось так спрацювала наша компанія МАУ. Чому людей не попередили на початку реєстрації. Просто жах", - пише Любов Іванова

"Windrose півгодини назад вилетів з Анталії. А ми, пасажири МАУ, сидимо тут з ранку. Ніяких подробиць немає, будемо сьогодні летіти чи ні. Годі пасажирів з дітьми. Термінал переповнений, але хоч не жарко", - пише Богдан Савчук

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у зв'язку з ремонтом дороги на аеропорт "Бориспіль" її тимчасово перекрили до 20 серпня.