RU  UA

Київський стрілок затриманий: всі подробиці про стрілянину з місця подій

У Києві затримали невідомого, який стріляв по поліцейських. Один правоохоронець та одна цивільна особа отримали поранення. Зловмисник стріляв із будинку, який розташований за адресою: проспект Голосіївський, 58.

Подробиці - у сюжеті Апостроф Live на Апостроф TV.

За словами очільника столичної поліції Андрія Крищенка, причини конфлікту пов'язані з тим, що дві сторони претендують на одну й ту саму квартиру. Хто є власником помешкання - поки невідомо. До цього жодна зі сторін до поліції не зверталася.

Зловмисник відкрив вогонь по працівниках поліції, внаслідок чого серйозно постраждав правоохоронець та ще одна особа. Відомо, що поранений цивільний - один із учасників конфлікту за квартиру. Постраждалим надається медична допомога. Загрози життю поліцейського наразі немає.

Правоохоронцям довелося штурмувати квартиру. Там знаходилися жінка та чоловік, озброєний мисливською рушницею. Наразі невідомо, чи була зброя зареєстрована, однак у поліції повідомляють, що безпосередньо в Києві рушницю не реєстрували.

Правоохоронці зазначили, що підозрюваний намагався спалити квартиру, попередньо обливши її невідомою речовиною. Свідки події бачили дим, які йшов із помешкання.

Затриманому чоловіку збираються вручити підозру за ст. 348 ККУ (посягання на життя працівника правоохоронного органу). На місці події працювали вибухотехніки та криміналісти, утім будівля все ще очеплена.