RU  UA

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Києві бійцівська собака напала дитину: в мережі хвиля гніву

У Києві на Русанівці бійцівський собака без повідка і намордника покусав дитину. Господар ігнорував інцидент і продовжував палити кальян.

Про це повідомляє в Facebook "News Русанівка".

Інцидент стався під пішохідним мостом на Березняки. Першим від пса постраждала дитина, а потім і людина на самокаті. За словами матері, пес напав на її сина, а власник тварини тим часом спокійно курив кальян. Агресивний пес продовжував кидатися на перехожих, які були поруч.

"Дитина проходила повз, досить близько. Просто проходив - не біг, що не махав палицями, не кричав. Пес кинувся і вкусив сина з зовнішньої сторони стегна", - пише мати Євгенія.

На зауваження господар ніяк не відреагував, лише почав погрожувати поліцією. Пес кинувся ще й на самокат, який проїжджав повз.

"За цей час ми вислухали скільки нагород у собаки, як дитина спровокувала собаку, що ми не там йшли, брешемо, але тільки не вибачення і питання про самопочуття".

Поліцію чоловік чекати не захотів і пішов додому.

Користувачі соцмереж рекомендують матері писати заяву в поліцію, бо бійцівські собаки, на їхню думку, завжди повинні бути в намордниках.

"Бігли не бігли, махали або не махали руками, собака повинна бути в наморднику по-любому!", - пишуть кияни.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що поліція затримала господаря стаффордширського тер'єра, який, за словами очевидців, нацьковував свого пса на інших собак в Обоолонском районі столиці.