RU  UA

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Події

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Працюють щодня: як кишенькові злодії в маршрутках обкрадають киян, фото

Київських кишенькових злодіїв, які "працювали" в парі, вдалося зняти під час "зміни". Вийшла ціла фотосесія, кадри якої показують їхні послідовні та злагоджені дії.

Відповідні фото опубліковані в Facebook-спільноті "Борщагівка".

Одного зі злодюжок вдалося зловити, після чого його напарник повернув викрадений гаманець.

Кишенькові злодії "працюють" практично щодня в години пік. Злодіїв спіймали на гарячому і сфотографували в різні дні, але це було в одному і тому ж місці - зупинка "Електронмаш" на Великій Окружній.

Зловмисник накидає рюкзак на сумку, яку тримає в руках жертва. З сумки витягають гаманець або телефон, потім один зі злодіїв передає вкрадене іншому.

Підписниця Світлана Табенко розповіла, що чоловік, зображений на фото, витягнув у неї телефон. Жінка вчасно помітила пропажу і одразу повернулася до маршрутки.

"30 секунд, мужик спокійно вже відключив звук, тримав відкрито телефон в руках. Я вихопила свій телефон, підняла шум. Вся маршрутка стояла мовчки, ніхто не заступився. Він мене почав обзивати. І практично вдарив. Усі на морозі. Я вискочила зі своїм телефоном. Жесть!", - написала вона.

Любов Романко поділилася своїми спостереженнями за злочинцями та дала поради:

"Вони спеціально затискають: один лізе поперед і зупиняється, не дає далі пройти, а другий ввічливо галантно вас пропускає. Ви думаєте: "Який галантний чоловік!" Заходите, він - за вами, і ви - в лещатах. Колись так і мене пограбували. Їдуть одну тільки зупинку. Не ловіться на галантність, відразу розштовхуйте їх і сумку піднімайте на рівень грудей".

Раніше в Києві на фото потрапили кишенькові злодюжки, які намагалася обікрасти киянку. Група ромів рухалася вулицею, "прикриваючи" одне одного.