RU  UA

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

У Києві пограбували дочку топ-чиновника часів Януковича - з квартири винесли круглу суму

У центрі Києва пограбували квартиру дочки колишнього голови Служби зовнішньої розвідки Григорія Ілляшова. З квартири в ЖК "Новопечерські Липки" винесли близько 2,8 млн грн.

Про це повідомляє OBOZREVATEL з посиланням на власні джерела.

За інформацією ЗМІ, 32-річна Дарина виявила злом в квартирі через кілька днів після пограбування. З квартири зникло близько 100 тисяч доларів і 5 тис. євро – це приблизно 2,8 мільйона в гривневому еквіваленті. За словами співрозмовника видання, реальна сума викраденого набагато більша, бо з квартири винесли дорогі годинники і ювелірні вироби.

"До того ж суму вкраденої готівки зменшили, щоб не виникало зайвих запитань", - заявив співрозмовник.

Як нагадує видання, Григорій Ілляшов служив у КДБ СРСР, СБУ, був народним депутатом-регіоналом, а також чотири роки до Революції Гідності очолював Службу зовнішньої розвідки України. У лютому 2014-го його було знято з посади.

Він має дочку Дарина від першого шлюбу, а також сина та ще двох дочок від другого шлюбу з ексміністеркою юстиції Оленою Лукаш.

За інформацією джерела, у Дарини, крім квартири в "Новопечерських Липках" вартістю близько мільйона доларів, є й інша нерухомість – зокрема і в окупованому Росією Криму.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Мережі опублікували відео, як чиновники порушують ПДР.