RU  UA

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

На "трасі смерті" під Києвом сталася серйозна ДТП: є постраждалі, відео

У неділю, 22 серпня, ввечері на 75-му кілометрі траси Київ - Ковель - Ягодин, яку за серйозні аварії називають "трасою смерті", сталася ДТП.

Про це кореспондент "Апострофа" повідомляє з місця пригоди.

Аварія трапилася неподалік адмінкордону Київської та Житомирської областей, що проходить по річці Тетерів, біля села Пісківка.

Водій червоного мікроавтобуса Renault Traffic намагався уникнути зіткнення з невеликим сріблястим паркетником, який вилетів йому в лоб, і застосував екстрене гальмування, про що свідчить чорний слід від шин на асфальті, проте все було марно.

Після зіткнення обидва автомобілі викинуло в кювет. Випадкові свідки з проїжджаючих повз авто кинулися на допомогу постраждалим.

На місці ДТП перебували кілька екіпажів поліції та карет швидкої допомоги, окрім того, були помічені дві машини невідкладної допомоги, які на високій швидкості мчали в бік Бородянки та Києва.

Фото: dtp.kiev.ua

Після зіткнення автомобілів на трасі утворився двокілометровий затор в бік Києва і Коростеня.

Нагадаємо, що 20 серпня в Запорізькій області в результаті автокатастрофи загинули п'ятеро людей, серед них троє малолітніх дітей, ще двоє дорослих отримали тілесні ушкодження.