RU  UA

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

17 травня

16 травня

Всі новини

У Києві скандал через святковий концерту Бочеллі - людей обдурили: фото і відео

Концерт легендарного італійського тенора Андреа Бочеллі в Києві, який анонсували в рамках програми святкування Дня Незалежності 24 серпня, не відбувся.

Про це повідомляє видання 44.ua.

Як пише видання, біля Мосту закоханих у центрі Києва зібралося чимало людей, проте охоронці й поліцейські не пустили їх на культурний захід.

Фото: 44.ua

Фото: 44.ua

За словами правоохоронців, щоб потрапити на концерт, потрібно було мати спеціальні запрошення, хоча в офіційній програмі заходів було зазначено, що концерт безкоштовний, а про якісь контрамарки мова не йшла.

Як виявилося, чимало людей приїхали на концерт здалеку, довго піднімалися на важкодоступну локацію, де охорона завернула їм голоблі. Це викликало розчарування глядачів-невдах.

Нагадаємо, 24 серпня з нагоди 30-річчя Незалежності України, в Києві на НСК "Олімпійський" відбудеться масштабний концерт. Вхід на стадіон - тільки за квитками, однак ті, хто не придбав їх, зможуть подивитися дійство по телеканалу "1+1", який транслюватиме концерт в прямому ефірі, а канал "Суспільне. Культура" покаже шоу в Youtube.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: КиївПодії
Теги: