RU  UA

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Залиті станції, зламані дерева і розбиті авто: яких бід накоїла злива в Києві, фото і відео

Увечері в понеділок, 30 серпня, на Київ обрушилася потужна гроза. Блискавки і гуркіт грому були чутні як на правому, так і на лівому березі.

"Апостроф" розповідає, яких бід натворила вчора гроза в Києві.

За словами киян, небо швидко потемніло, постійно гриміло, а мало не щомиті за вікнами виблискували блискавки. У столиці затопило дороги та трамвайні станції, що спровокувало пробки і зупинки громадського транспорту.

Пішла під воду станція зупинки трамваїв "Героїв Севастополя", як повідомляє "Х.Київ". Люди пересувалися у воді по коліно. А ось деякі молоді люди вирішили скористатися ситуацією і "освіжитися".

У станції метро "Льва Толстого" на проїжджу частину впало дерево, як інформує "Київське чтиво". Станцію метро "Героїв Дніпра" знову затопило. Її тимчасово закрили на вхід і вихід. Решта станцій працювали з перебоями.

На Броварах дощ і пориви вітру, як повідомляє dtp.kiev.ua, відірвали половину прапора України, що висів.

Під час грози у ЖК "Варшавський" на столичному Виноградарі один з розрядів блискавок влучив у електропідстанцію, викликавши спалах машинної оливи і потужну пожежу, яку було видно навіть в сусідніх мікрорайонах.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в ніч на понеділок, 30 серпня, в Києві вирувала потужна гроза. Жителі міста встигли зафіксувати зачаровують блискавки.