RU  UA

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

У Києві на дівчину напав залицяльник з сайту знайомств: пов'язав, заклеїв рот і згвалтував

В Києві жінку згвалтував чоловік, з яким вона познайомила на сайті знайомста. Йому загрожує до 12 років у в'язниці з конфіскацією майна.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

24-річна жінка домовилась про зустріч з чоловіком, якого знайшла на сайті знайомств. Опинившись наодинці, зловмисник під погрозою ножа зґвалтував потерпілу та відібрав особисті речі. Дівчина пішла у поліцію.

"Опинившись наодинці, зловмисник почав погрожувати заявниці ножем, затягнув її до квартири, де зв’язав та заклеїв рот клейкою стрічкою, аби вона не кликала на допомогу. Після цього правопорушник зґвалтував господарку помешкання, забрав у неї два мобільних телефони, гроші та інші особисті речі й втік", - повідомляють правоохоронці.

Підозрюваного затримано. Йому інкримінують статтю 187 КК України – розбійний напад.

"Також вирішуємо питання щодо притягнення його до відповідальності за частиною першою статті 152 – це зґвалтування та обрання запобіжного заходу", - додали у пресслужбі.

Як повідомляють ЗМІ, чоловік не сподобався дівчині, і вона швидко попрощалася. Однак він простежив за нею, а коли його жертва підійшла до своєї квартири, то напав на неї і затягнув усередину. Із собою злочинець приніс скотч, яким зв'язав руки та ноги дівчині.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що під Києвом молодий хлопець згвалтував 50-річну односельчанку.