RU  UA

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

У Києві злочинці відібрали у чоловіка 25 тисяч доларів і ключі від Tesla: фото і відео

У Дніпровському районі Києва чоловіка пограбували на 25 тысяч доларів після гри у покер. Нападників загрожує до 15 років позбалення волі.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Правоохоронці отримали повідомлення, що біля під’їзду будинку на вулиці Березняківській двоє невідомих у балаклавах побили чоловіка та відібрали куртку з грішми у кишенях. Потерпілий описав нападників. За кілька хвилин неподалік від місця скоєння злочину патрульні помітили двох людей, схожих за описом.

"У зловмисників виявили 25 000 доларів США, походження яких вони відмовилися пояснити. Тож у подальшому обох фігурантів ми затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, а речові докази - гроші, рукавички та балаклави вилучили", - повідомляють правоохоронці.

Крадіями виявилися уродженці Дніпропетровської та Запорізької областей, 1989 та 1992 років народження.

"Розпочато кримінальне провадження за частиною четвертою статті 187 Кримінального кодексу України – розбій", - додають у поліції.

Як повідомляють ЗМІ, посилаючись на власні джерела, киянин провів вечір і ніч в готелі за грою. З собою він узяв 25 тисяч доларів, які обміняв на фішки.

"За його словами, нічого не виграв, але і не програв. Тому поміняв фішки назад на гроші (приблизно 650 тисяч гривень), які поклав у кишені куртки, і поїхав додому. Було близько третьої години", – розповіло джерело.

Злодії "задули" його з балончиків сльозогінним газом, побили й відібрали куртку з грошима і ключами від його автомобіля Tesla.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Києві суд розглядає справу про крадіжку 2 млн доларів з будинку сина екс-голови Верховної Ради Олександра Рибака