RU  UA

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.35
НБУ:USD  40.85
Події

Новини

27 вересня

Всі новини

У Києві вбили ветерана АТО: фото та всі подробиці

У ніч проти середи, 27 жовтня, в Дарницькому районі Києва виявили тіло чоловіка в покинутій будівлі. Загиблим виявився ветеран АТО.

Про це повідомляє Магнолія ТБ.

На вул. Завальна, 2б, знайшли бездиханне тіло молодого чоловіка. За попередньою інформацією, вбитого чоловіка затягли у будівлю, де тіло пролежало добу. За словам товаришів загиблого, він є 36-річним ветераном АТО на ім'я Дмитро.

Повернувшись з війни він почав підпрацьовувати на будівництві та винаймав житло. Однак грошей не вистачало на оренду кімнати, тому влітку цього року він переселився у закинутий будинок на Славутичі. За словами друзів ветерана, такий спосіб життя він обрав, щоб допомагати фінансово своїй колишній дружині у вихованні доньки. Чоловік зловживав алкоголем. Його "друзі по чарці" проговорился про смерть ветерана у місцевому кафе. Начебто, вони йшли по дорозі, помітили його мертвим на узбіччі, а потім затягли тіло у покинуту будівлю, щоб не телефонувати в поліцію, бо один з них вже має судимість.

Поліцію викликали друзі Дмитра, коли зрозуміли, що чоловік цілий день не виходив на зв’язок. Також пішли чутки від продавчинь місцевого кафе про смерть товариша. Тіло 36-річного чоловіка було понівеченим.

На місці працювала слідчо-оперативна група.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у Києві у шпиталі вимагали хабар у ветеранів АТО.