RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Чудом не загинув: вночі у Києві легковик влетів під вантажівку, фото

У Києві в ніч на суботу, 13 листопада, на бульварі Дружби народів автомобіль їхав з такою швидкістю, що "залетів" під вантажівку, яка зупинилася на червоний сигнал світлофора. Лише дивом ніхто не постраждав.

Про це розповідає Telegram-канал dtp.kiev.ua.

Як повідомив водій вантажівки, зупинившись на червоне світло, він глянув у бічні дзеркала – нічого й нікого не було. Щойно він хотів розпочати рух, відчув сильний удар.

Водій вийшов з вантажівки і побачив, що в нього врізався легковик. Поруч стояли двоє іноземців, які їхали в ньому, на щастя, вони не постраждали.

На місце прибули патрульні та "швидка допомога". За інформацією правоохоронців, в автомобілі був водій та його товариш. Іноземців відвезли до лікарні для проходження тесту на наявність алкоголю та наркотичних засобів в організмі. На місці працювали поліцейські, які встановлюють деталі та обставини події.

Як повідомляв "Апостроф", 3 листопада, на трасі Бориспіль-Полтава в районі села Абазівка Полтавської області, автомобіль Skoda Octavia на повному ходу врізався у вантажівку, яка рухалася в попутному напрямку. Машина "увійшла" під нього, одна людина загинула на місці.