RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Під Полтавою авто на повному ходу "увійшло" під фуру: відео смертельної ДТП

У ніч на середу, 3 листопада, на трасі Бориспіль-Полтава в районі села Абазівка Полтавської області, автомобіль Skoda Octavia на повному ходу врізався в вантажівку, яка рухалася в попутному напрямку. Машина "увійшла" під неї, одна людина загинула на місці.

Про це повідомляє Telegram-канал dtp.kiev.ua.

У легковику їхали чоловік і жінка, їх із деформованої машини діставали рятувальники. Одна людина була вже мертвою, друга з травмами госпіталізована. На місці аварії працювали поліція, медики та рятувальники.

Увага! У відео є нецензурна лексика


Як повідомляв "Апостроф", 2 листопада, у Києві на перехресті проспекту Паладіна та вулиці Берковецької сталася жахлива ДТП, загинула людина. 24-річний водій автомобіля Renault Master скоїв наїзд на пішохода та велосипедиста, які перетинали проїжджу частину по регульованому пішохідному переходу.

Крім того, водій легкового Renault, який повертав на Софіївську Борщагівку, намагався проскочити перед маршруткою на перехресті. В результаті сталося зіткнення. Непристебнутий водій авто, сильно вдарившись головою в лобове скло, загинув на місці.