RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Залякали та змусили роздягтися: у Києві охорона ТЦ довела жінку до інфаркту

У Києві охорона ТЦ на проспекті Степана Бандери, 11-А запідозрила, що 67-річна жінка вкрала вішак і нібито змусила її роздягтися. Від пережитого стресу у пенсіонерки стався інфаркт.

Про це розповідає "ТСН".

Як повідомив зять постраждалої, вона має проблеми зі спиною. Жінка носить бандаж та кардіостимулятор. Щоб спина була рівною, вона підкладає під неї дощечку або вішалку для одягу.

"Ми жартували і казали, що давайте зробимо нормальний бандаж. А у неї свої там методи. Буває, в магазинах їй роблять зауваження, на кшталт що це у вас за вішалка стирчить, і вона тоді знімає одяг, показує, що все нормально ", - розповів родич.

Однак цього разу охорона діяла по відношенню до літньої жінки дуже грубо.

"Її просто фізично зупинили, схопили за руки, заломили і повели кудись. Залякали, змусили роздягтися. Вона не все пам'ятає в такому стресі, до ранку не спала. Двічі непритомніла ", - каже зять постраждалої.

Він розповів, що після інциденту тещі було погано – головний біль, запаморочення, серцебиття, поколювання кінцівок та підвищений кров'яний тиск. Вона звернулася до лікарні, де їй зробили кардіограму. За попереднім висновком, у жінки трапився інфаркт міокарда.

Постраждала звернулася до ТЦ із проханням надати записи з відеокамер, вона збирається писати заяву до поліції. У торговому центрі пообіцяли провести службове розслідування.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві охорона супермаркету побила покупця, прийнявши його за злодія.