RU  UA

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Київський блогер отримав строк за погром на орендованій квартирі: фото

Київські "тиктокери" вчинили погром в орендованій квартирі, а потім опублікували відео в соцмережах. Одному з них загрожували до 4 років у в'язниці, але стало відомо, що його відпустили на волю.

Про це повідомляє Vgorode, посилаючись на рішення суду 29 грудня 2021 року.

Блогера, який у 2020 році розгромив орендовану квартиру на Печерську, залишили на волі з випробувальним терміном на 1 рік. Раніше повідомлялося, що йому загрожувало до 4 років в'язниці за збитки на суму приблизно 400 тис грн.

Нагадаємо, молодь орендувала квартиру в центрі на добу, щоб "рознести" її, оскільки відео з погромами набирають багато переглядів у соцмережах. Вони порізали натяжну стелю, били ножем по холодильнику, зривали штори, ламали дверцята. Крім того, блогери віднесли телевізор у ванну та почали поливати його водою, після чого розбили.

До відповідальності притягли лише одного з них, оскільки решті вдалося втекти. У результаті "тіктокер" уклав угоду з власником квартири, яка дозволила йому скоротити строк. Зокрема, це він знаходитиметься на свободі з випробувальним терміном в 1 рік.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що дівчина з Київської області на камеру заспівала гімн Росії для "хайпу" в соцмережах. Довелося записувати нове відео з вибаченнями.