RU  UA

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Броварах "російський терорист" повідомив про замінування всіх шкіл та ТЦ: фото

У п'ятницю, 21 січня, в Мережі з'явилося звернення невідомого, який назвав себе російським терористом, та заявив, що замінував всі ТЦ та школи міста Бровари під Києвом. "Терорист" просить перекинути йому на телефон 2 млн грн.

Світлину опублікували низка міських Telegram-каналів.

Невідомі роздрукували та сфотографували лист, який нібито відправили на поштові скриньки українських правоохороних установ, зокрема Служби безпеки та патрульної поліції, а також Криворізької міської ради. Лист надіслали о 11:15.

"Я російський територист Karnaval. Офіційно заявляю, що я замінував усі навчальні заклади та торгові центри у місті Бровари. Буде дуже багато жертв, я вам це обіцяю на на 100 відсотків, у кожній вибухівці по 50 кг тротилу, а у вас є 3 години або викуп 2 000 000 грн на (номер телефону), вирішувати тільки вам про життя людей", - зазначив він.

Неясно, чому "терорист" повідомив про "замінування" Бровар Криворізьку міську раду.

Нагадаємо, в Києві зранку в черговий раз "замінували" всі школи. Дітей масово евакуювали з навчальних закладів для проведення перевірок. За інформацією ЗМІ, слідом за Києвом, повідомлення про масове замінування шкіл міста надійшли і до поліції Львова.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що 20 січня на електронну пошту ДСНС Рівненщини надійшло повідомлення про замінування всіх шкіл міста Рівного.