RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У Києві за ніч під час пожеж загинули чотири людини: подробиці та фото

У четвер, 20 січня, четверо людей у різних районах Києва загинуло через пожежі, деякі з них згоріли заживо. Серед причин спалаху - куріння в ліжку та пияцтво.

Про це повідомляє "Апостроф"

Перша традегія стався близько 15:30 на вул. Діловій, 6, що у Печерському районі. Пожежа виникла на кухні в одній із квартир на 5-му поверсі 7-поверхового житлового будинку. У пресс-службі ДСНС повідомили, що у приміщенні житлового будинку було знайдено тіло жінки 1960 року народження.

Другий випадок стався близько о 18:00 на вул. Леся Курбаса, 10, що у Святошинському районі. Як зазначають рятувальники, під час гасіння пожежі в багатоповерхівці було знайдено чоловіка 1967 року народження, який помер в машині "швидкої". З будинку евакуювали понад десять людей.

"По прибуттю на місце було встановлено, що пожежа виникла в одній із квартир на 7-му поверсі 16-поверхового житлового будинку. Сталося загоряння особистих речей в прихожій на площі 15 кв. м. Рятувальники відразу ж приступили до гасіння пожежі", - додають рятувальники.

Третій інцидент трапився в ніч на 21 січня. Як повідомляє Магнолія-ТВ, вогонь спалахнув у дев’ятиповерхівці на вулиці Павла Тичини (Дніпровський район). За інформацією ЗМІ, там горіла трикімнатна квартира.

Під час гасіння рятувальники виявили два тіла - чоловік та жінка загинули від отруєння чадним газом. Однією з версій щодо виникнення пожежі є необережне поводження з вогнем. Зокрема, припускають, що хтось курив у ліжку.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у Куп'янському районі Харківської області сталася смертельна пожежа у приватному будинку. Від чадного диму померли літня жінка та її син.