RU  UA

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Вдарив ножем у живіт і втік: у Києві затримали іноземця, фото

У Києві поліція затримала іноземця, який ударив ножем чоловіка, що заступився за власницю орендованої квартири. На слід нападника правоохоронців вивела службова собака.

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Києва.

Так, до поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що у квартирі по вулиці Попудренка у Києві виявлено чоловіка з ножовим пораненням.

За словами начальника відділення слідчого відділу Дніпровського управління поліції Павла Шаламова, потерпілого було серйозно поранено внаслідок конфлікту з іноземцем, який разом із дівчиною орендував кімнату у його знайомої. Власниця квартири попросила друга допомогти вирішити конфлікт із орендарями, які постійно випивали, сварилися та ображали її.

Внаслідок цього чоловіки почали сваритися і в якийсь момент іноземець схопив зі столу ніж і вдарив ним у живіт опонента. Після цього зловмисник разом зі своєю дівчиною втекли з місця злочину. 33-річного потерпілого медики госпіталізували, а слідчо-оперативна група вилучила речові докази.

"Правоохоронці з'ясували, що порушник втік на автомобілі і негайно ввели спеціальну поліцейську операцію з його розшуку. Вже за дві години поліцейські виявили "Опель" зловмисника біля однієї з багатоповерхівок у Дніпровському районі" , - поділився подробицями начальник відділення слідчого відділу.

Чоловік, помітивши поліцейських, почав тікати, але правоохоронці його затримали. Зловмисник виявився уродженцем іншої держави, нещодавно вже здійснив пограбування і вийшов з-під варти під заставу. Тепер чоловікові загрожує до восьми років ув'язнення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в Києві внаслідок конфлікту на дорозі водій ударив ножем чоловіка і втік з місця події.