RU  UA

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Шматок ракети потрапив до багатоповерхового будинку: путінські варвари знову обстріляли Київ, фото

У четвер рано вранці, 17 березня, окупанти знову скидали ракети на Київ, але ЗСУ збили одну з них. Внаслідок падіння залишків збитої ракети сталося руйнування та пожежа у багатоповерхівці Дарницького району. В результаті загинула одна людина, ще три - постраждали.

Про це повідомляє ДСНС на своєму каналі у Telegram.

Пожежа сталася о 5:02. Найближчі пожежно-рятувальні підрозділи негайно прибули для порятунку людей та ліквідації наслідків збиття ворожої ракети, залишки якої зруйнували конструкцію будинку на 16-му та технічному поверсі, а також спровокували пожежу у квартирі на 16-му поверсі.

Займання ліквідовано о 5:49. З 11 та вищих поверхів багатоповерхівки проводяться евакуація, а також аварійно-рятувальні роботи по розбиранню конструкцій та пошуку жильців. За попередніми даними, було евакуйовано 30 людей, з яких є троє постраждалих. Загинула один громадянин.

Фото: t.me/dsns_telegram

Фото: t.me/dsns_telegram

Фото: t.me/dsns_telegram

Фото: t.me/dsns_telegram

Нагадаємо, на території Немішаєвської територіальної громади по Києвом, попри недавні “зелені коридори” з Микуличів та Бородянки, залишається велика кількість людей, які терміново потребують евакуації.