RU  UA

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

ЗСУ ліквідували "орка", який убив українця та зґвалтував його дружину: фото

За оперативною інформацією, українські захисники ліквідували російського окупанта, який на початку березня на Броварщині застрелив чоловіка, а дружину вбитого неодноразово ґвалтував, погрожуючі дитині жительки Богданівки розправою. Але його ліквідація ще не підтверджена, тому поліція Київської області проводить процесуальні слідчі дії, а також оголосила ґвалтівнику першу підозру російському військовому в порушенні законів та звичаїв війни.

Про це пише прес-центр поліції Київської області у Facebook.

"Ми маємо пересвідчитись в тому, що потвора, яка познущалась над українською дівчиною не уникне відповідальності в разі якщо ще залишилась живою. Саме тому ґвалтівнику нині заочно оголосили про підозру щодо порушення законів та звичаїв війни, а також правоохоронці звернулись до суду з клопотанням про взяття військового злочинця під арешт. Мерзотника також буде оголошений через Інтерпол в міждержавний розшук", - йдеться у повідомленні.

Ґвалтівнику загрожує довічне ув'язнення, якщо він ще живий.

У свою чергу, правоохоронці наголошують, що постраждала жінка з дитиною наразі знаходиться у безпеці, а життю та здоров'ю нічого не загрожує.

Фото: facebook.com/pol.kyivregion

Нагадаємо, чергова перехоплена телефонна розмова одного з окупантів свідчить, що Путін дав своїм військовим добро на розстріл усіх громадян України, незалежно від того, військові це чи цивільні.