RU  UA

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.60
НБУ:USD  39.45
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Ракетний удар по Києву: відео руйнувань та дані про постраждалих

У четвер увечері, 28 квітня, російські окупанти завдали авіаударів по українській столиці. Одна з ракет потрапила до житлового будинку.

Про це повідомили у ДСНС.

"О 20:13 до ДСНС надійшло повідомлення про пожежу у Шевченківському районі столиці. Внаслідок ворожих обстрілів стався спалах у 25-поверховому житловому будинку з частковим руйнуванням 1 та 2 поверхів. О 21:25 пожежу ліквідовано на загальній площі 100 кв. м. На місці провадяться пошуково-рятувальні роботи", - повідомили рятувальники.

За попередніми даними, врятовано 5 людей, постраждали - 10 людей. Інформація уточнюється. До ліквідації наслідків залучалося 12 од. пожежної техніки та 98 чол. особового складу ДСНС.


У мережі також з'явилося відео "прильоту":


На думку журналіста Дениса Казанського, військові злочинці РФ спеціально били по цивільних: "Адже самі росіяни кажуть, що у них високоточна зброя. Значить, вони не промахуються, а спеціально вбивають мирних жителів".

За інформацією ще одного журналіста, Дениса Цаплієнка, в результаті обстрілу виявилося не дуже багато постраждалих через те, що будинок практично не заселений.

Зазначимо, ракетні удари центром Києва відбулися під час офіційного візиту генерального секретаря ООН Антоніу Гутерреша.