RU  UA

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

У Києві з-під завалів врятували дівчинку: фото, відео та нові подробиці ракетного удару

Під завалами багатоквартирного будинку в Києві, який постраждав внаслідок ранкового ракетного удару ЗС РФ, виявили постраждалу маленьку дівчинку.

Про це повідомив представник МВС.

За його словами, постраждалу дитину передали медпрацівникам для подальшої госпіталізації.

Понад те, як стверджує представник МВС, під завалами багатоквартирного будинку співробітники ДСНС знайшли чоловіка без ознак життя.

"Ймовірно, це батько врятованої щойно дівчинки. Убл*док Путін сьогодні зробив її сиротою", - додав представник МВС у своєму Telegram-каналі.

Прес-служба ДСНС інформує, що рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки ракетного удару ЗС РФ по Шевченківському району Києва.

"Внаслідок ворожого обстрілу сталося спалах у 9-поверховому житловому будинку на загальній площі близько 300 кв.м., пошкоджено будівельні конструкції з 1-го по 7-й поверхи та частково зруйновано - 7, 8 та 9 поверхи. Наразі проводяться заходи щодо ліквідації пожежі та порятунку людей", - додали у прес-службі.

ДСНС підтверджує, що внаслідок прильоту російських ракет є постраждалі, а для ліквідації наслідків обстрілу задіяли 67 рятувальників та 19 одиниць спецтехніки.


Мер Києва Віталій Кличко підтвердив інформацію про порятунок дитини. Міський голова уточнив, що постраждалій дівчинці 7 років. Наразі, за словами Кличка, рятувальники намагаються знайти під завалами багатоквартирного будинку її маму.


Раніше ми повідомляли, що Росія здійснила один із найбільш масованих ракетних ударів по Україні, випустивши понад 50 ракет за кілька годин.