RU  UA

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

У Києві гвардійці зі стріляниною затримали п'яного рецидивіста: стали відомі подробиці

У ніч на неділю, 7 серпня, у Києві правоохоронці зі стріляниною затримали рецидивіста.

Про це повідомила у Facebook прес-служба Національної гвардії України.

Це трапилося в районі Борщагівки близько опівночі. Під час служби на одному з блокпостів військовослужбовці Нацгвардії помітили автомобіль, який на великій швидкості намагався проїхати через блокпост.

На вимогу військових зупинитися водій збільшив швидкість, після чого скоїв наїзд на протитанкові їжаки та засоби для примусової зупинки автотранспорту.

Спочатку гвардійці зробили попереджувальні постріли у повітря, а потім відкрили вогонь автомобілем - вони прострілили йому колеса і змусили зупинитися. Порушник спробував втекти, але військовослужбовці затримали його - зазначається, що всього було скоєно близько 30 пострілів.

Заарештованим виявився неодноразово засуджений за кримінальні злочини громадянин України. За даними слідства, він ймовірно викрав транспортний засіб і міг перебувати в стані алкогольного сп'яніння.

Раніше ми повідомляли, що у селі Ясногородка Макарівського району на Київщині затримали велику групу диверсантів. Декілька чоловіків спробували втекти, але також були затримані.