RU  UA

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

У Києві п'яний "як ніч" водій їздив зустрічною смугою: фото

У понеділок, 28 листопада, у Деснянському районі у столиці патрульні затримали п'яного водія Volkswagen Transporter, який вирішив прокататися зустрічною смугою.

Про це повідомила патрульна поліція Києва.

Порушників чекає серйозне покарання: п'яних водіїв за кермом тепер визначатимуть по-новому

Так, під час патрулювання на вулиці Оноре де Бальзака в Києві, екіпаж поліції побачив машину Volkswagen Transporter, що рухалася зустрічною смугою. Інспектори її зупинили і одразу помітили, що 40-річний водій перебуває у стані сильного алкогольного сп'яніння.

"Прилад Drager показав результат – три стрілочки. Це означає, що водій керував із рівнем алкоголю в крові більше 5 проміле. Це перевищує допустимий показник більш ніж у 25 разів", - повідомили патрульні.

Зазначимо, що 5 проміле - це приблизно 1-1,25 літра випитої горілки. Координація порушена, зір затуманено, з'являються проблеми з пересуванням.

Після цього інспектори склали на винуватця протокол за ч. 1 ст. 130 (Управління транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП, постанова за ч. 2. ст. 122 (Порушення правил розташування транспортних засобів на проїжджій частині) КУпАП та усунули від водіння.

Раніше повідомлялося про те, що у столиці на Парковій дорозі в Печерському районі столиці сталася ДТП – її винуватець виїхав на зустрічну смугу, тим самим спричинив пробку та аварію.