RU  UA

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

Всі новини

Ворог здійснив нову нічну атаку на Київ: подробиці

Російські війська проявили максимальний цинізм, завдавши масованого ракетного удару по Україні у новорічну ніч і продовжили це робити, обстрілюючи території, зокрема, Київ, у ніч проти 2 грудня - внаслідок атаки пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури.

Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація.

Читайте також: На Київ прилетіла ракета 1 січня: куди впали уламки

Зазначається, що повітряна тривога тривала близько 4 годин, розпочавшись о 23:40 і закінчившись о 3:48. Внаслідок ворожої атаки на столицю ракетами та дронами, уламками у Деснянському р-ні пошкоджено балкони та шибки в багатоповерхівці. Звідти ж госпіталізували і одного потерпілого - 19-тирічний молодий чоловік отримав різану рану стопи, наступивши з необережності на уламки скла, його направлено до травмпункту.

У КМВА наголосили, що за час повітряної тривоги над столицею збили 20 ворожих цілей, проте одне влучання все ж було зафіксовано.

"В результаті нічного обстрілу столиці пошкоджені об‘єкти енергетичної інфраструктури. В місті - аварійні відключення електроенергії. Відповідно є знеструмлені об‘єкти теплопостачання. Водопостачання столиці здійснюється в штатному режимі", - написав у Telegram-каналі мер Києва Віталій Кличко.

Раніше ми публікували фоторепортаж з місця ракетного удару Росії по Києву 31 грудня.